Derbigum AR

Derbigum er verdens førende producent af miljøvenlige tagpapløsninger og vores løsninger er med til at skabe fremtiden inden for bæredygtigt byggeri. Uanset hvilken farve du vælger som toplag, kan du være sikker på, at løsningen altid er grøn ud fra en miljømæssig betragtning.


Grønne bevoksningstage

Det mest grønne tag af alle er bevoksningstaget, hvor det er muligt at plante græs og anden bevoksning til fx taghaver og rekreative områder. Et bevoksningstag garanterer et utraditionelt udseende og sætter prikken over i’et på ethvert bæredygtigt byggeri.


Forestil dig fx at virksomhedens medarbejdere kan spise deres madpakke i “parken på taget” midt i et industriområde eller en urtehave hævet over byens pulserende liv. De arkitektoniske muligheder er uanede.


Rodhæmmende membraner

Bevoksningstaget lægges på Derbigum AR (SP og GC) tagmembraner, der er specielt udviklet til brug under grønne tage. DERBIGUM AR indeholder rodhæmmende materialer som gør membranen modstandsdygtig over for rodgennemtrængning.

 

Sund fornuft og god økonomi

Derbigums bevoksningstage regulerer naturligt luftfugtigheden og temperaturen i bygningen, hvorved udgifterne til aircondition reduceres. Det holder elregningen nede og reducerer CO2-udledningen.


Tager man også Derbigums lange levetid og minimale vedligeholdelseskrav i betragtning er det nemt at se, at du med Derbigum får masser af sund fornuft og en god økonomi i dit tagprojekt.