Tæt Tag Danmark koncept

Som fagmand ved du, at levetiden af et tag afhænger af to grundlæggende faktorer – nemlig kvaliteten af det tagmateriale, der anvendes, samt hvor godt selve tagarbejdet er udført. Derfor er dette også grundlaget for Tæt Tag Danmarks koncept, der giver tryghed og garantier for både dig og din kunde.

 

Tæt Tag Danmark konceptet bygger på fire ting:

 

Derbigum

I 1963 fik professorerne Karl Ziegler og Giulio Natta Nobelprisen i kemi. De havde udviklet polymeringsprocessen, som ligger til grund for fremstillingen af APP modificeret asfalt.

 

4 år senere startede fremstillingen af et tagdækningsmateriale, der var baseret på APP asfalt. Materialet hedder Derbigum og er det tagpap-materiale, der har den længst dokumenterede levetid på markedet.

 

Derbigum er et højkvalitetsprodukt som i årenes løb er lagt på mere end 1.000 millioner m2 tag verden over. Fra Pentagon og Det Hvide Hus i USA til Kastrup Lufthavne og fx FN Byen i København. I Danmark blev det første Derbigum tag lagt i 1977, og det ser stadig ud som var det lagt i går.

Autoriserede tagpap-tagdækkere

Et Derbigum-tag lægges altid af en autoriseret tagpap-tagdækker. Autorisationen får du gennem deltagelse på vores tagskole og fra efteruddannelseskurser i både Danmark og Belgien.

 

Gennem den løbende uddannelse sikrer vi, at Tæt Tag Danmarks tagdækkere lever op til vores høje kvalitetskrav, således at vi kan garantere tætte tagpap-tagløsninger til glæde for vores fælles kunder i mange år frem.

Uvildig kvalitetskontrol

Alle Derbigum tagpap-tage gennemgår en uvildig kvalitetskontrol efter at taget er lagt. Kontrollen foretages af Eurotags kvalitetskontrollør og sikrer kunden at taget altid er lagt efter de nyeste forskrifter og bestemmelser. På den måde sikrer vi både dig som tagdækker og kunden et godt resultat inden garantibeviset udstedes.

 

Op til 15 års garanti

Med op til 15 års forsikringsdækket garanti, som dækker arbejdsløn og eventuelle følgeskader, sikres kunden ro i sindet og en god totaløkonomi. Samtidigt får du som tagdækker bevis på, at du har gjort et stykke veludført arbejde lige efter bogen.

 

Kontakt os på telefon 70 12 22 10 eller send en e-mail for at høre mere.